kbs Agensi di bawah Kementerian Belia dan Sukan Malaysia 
A A  Arial | PT Sans | Century
 Bahasa lain   carian
faq hubungi hubungi hubungi

Bengkel MyClimate Action dengan penganjuran bersama Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IYRES), Kementerian Belia dan Sukan (KBS) dan United Nations Children’s Fund (UNICEF) Malaysia serta dengan kerjasama Kementerian Alam Sekitar dan Air

 

MyClimate Action dengan penganjuran bersama IYRES UNICEF

 

PUTRAJAYA, 29 November 2022 - telah berlangsung Bengkel MyClimate Action dengan penganjuran bersama Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IYRES), Kementerian Belia dan Sukan (KBS) dan United Nations Children’s Fund (UNICEF) Malaysia serta dengan kerjasama Kementerian Alam Sekitar dan Air (KASA) dan Kementerian Tenaga dan Sumber Asli (KeTSA) bertempat di Dewan Baiduri, KeTSA, Putrajaya.
Bengkel yang dilaksanakan ini merupakan satu kerjasama yang mantap dalam menjalinkan ikatan yang kukuh antara badan kerajaan dengan agensi antarabangsa serta menjadikan program yang dilaksanakan dapat memberi impak yang lebih besar kepada masyarakat khususnya golongan belia.
Bengkel ini telah dirasmikan oleh YBhg. Dato’ Jana Santhiran Muniayan, Ketua Setiausaha Kementerian Belia dan Sukan. Manakala, pembentangan resolusi telah disampaikan oleh wakil belia iaitu Encik Muhammad Ikmal Nizam Abd Rahman, Persatuan Aktivis Sahabat Alam (KUASA) dan majlis penutupan “MyClimate Action Workshop” telah disempurnakan oleh YBrs. Dr. Vellapandian Ponnusamy, Ketua Pegawai Eksekutif, IYRES.

HUBUNGI KAMI

iyres.svg

INSTITUT PENYELIDIKAN PEMBANGUNAN BELIA MALAYSIA

Aras 10, Menara KBS, No. 27 Persiaran Perdana, Presint 4,
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan,
62570 Putrajaya.

Tel : +603-8871 3417 
Faks : +603-8871 3342 
Emel : info[at]iyres.gov.my

HIPERANGKAI